3gp wap sidney alexis in locked out herself.

Contact

Bel +31(0)6-3015 2664 of +31(0)6-5389 0444
Hieronder vindt u via Google Maps de route naar De Oude Klinker en het contactformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en beheer van uw data door De Oude Klinker B.V., onze algemene voorwaarden en het privacybeleid.

  De Oude Klinker.

  De Oude Klinker is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1970 en is gespecialiseerd in oude klinkers ofwel gebruikte sierbestrating. Het assortiment bestaat uit een groot aantal Hollandse kleiklinkers van zeer goede kwaliteit. Bij De Oude Klinker vindt u allerlei soorten oude sierbestrating, van Kinderkoppen tot Waalformaat en van Dikformaat tot Klinkerkeien. Kortom, voor oude gebakken klinkers moet u bij De Oude Klinker zijn. Bent u op zoek naar een specifiek soort oude gebakken klinker en vindt u op onze website niet precies wat u zoekt of wilt u de oude gebakken sierbestrating liever in het echt bekijken? Breng een bezoek aan onze showtuin in Beuningen. Na een bezoek aan onze showtuin gelijk klinkers uitzoeken en meenemen? Ook dat is mogelijk! Onze opslag bevindt zich naast de showtuin.

  Sierbestrating online bestellen

  Sierbestrating online bestellen is heel eenvoudig bij De Oude Klinker. De sierbestrating is te bestellen per vierkante meter en betalen kan met iDeal of bij aflevering. Wilt u de bestrating liever op komen halen? Ook dat is mogelijk! Heeft u specifieke vragen over de stenen of het bestel- en afleverproces? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Op zoek naar goedkope sierbestrating?

  Uw tuin veranderen of een nieuwe tuin aanleggen met een mooi terras en een oprit met een beperkt budget? Dan bent u bij De Oude Klinker aan het juiste adres! Ook voor het aanleggen van een siervolle inrit of parkeerplaats voor uw auto’s vindt u bij ons een ruim assortiment in oude gebakken klinkers. De Oude Klinker heeft goedkope sierbestrating voor elke portemonnee en biedt straatstenen vanaf €2.95 per vierkante meter. Naast ons scherp geprijsde assortiment hebben wij altijd verschillende aanbiedingen. Hier vindt u bijvoorbeeld Waaltjes vanaf €17,95 per vierkante meter. Is uw favoriet momenteel niet in de aanbieding bij De Oude Klinker? Neem telefonisch contact op voor een scherpe dagprijs(+31)6-30152664.

  Maatvaste stenen

  Regelmatig krijgen wij de vraag of de gebakken klinkers die wij aanbieden maatvast zijn. In principe zijn gebakken stenen niet maatvast. Onze gebakken klinkers hebben een minimale afwijking. Deze minimale afwijking levert geen problemen op met bestraten. Echter is het altijd van belang om rekening te houden met knipverlies.

  Offerte oude klinkers

  Wanneer u uw tuin of oprit aan gaat leggen, gaat u niet over één nacht ijs. Bent u benieuwd naar het financiële plaatje van uw plannen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij De Oude Klinker aan. Door een aantal vragen te beantwoorden kunnen wij u vertellen wat het kost om uw tuin of oprit te bestraten met Hollandse klinkerkeien of waaltjes.

  Contact met De Oude Klinker

  Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een scherpe dagprijs via het offerte formulier of bel (0031) 06-30152664. De gebakken klinkers liever in het echt bekijken? Ook dat is mogelijk in onze showtuin . De showtuin van De Oude Klinker bevindt zich op het terrein van tuincentrum Bull in Beuningen. De Oude Klinker is geopend van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

  Bel +316-30152664 of vul het formulier hieronder in:

  Dit product wordt weer hergebruikt! Hergebruikte klinkers. De Oude Klinker. recycling duurzame sierbestrating

  Btw-nummer NL8501.24.281.B01 KvK-nummer 51679256

  De Oude Klinker Sierbestrating

  erotic nudes