3gp wap sidney alexis in locked out herself.

Tips en nieuws

Een prachtige verhaal in DE TUIN magazine.

PRIJSVOORDEEL: KLINKERKLEI RECHTSTREEKS UIT HET WERK

“De oude klinker'” heeft zeer grote partijen dikformaat, klinkerkeien en waaltjes op voorraad   Deze oude gebakken bestrating wordt door eigen transport geleverd. Indien er te weinig ruimte is om de stenen bij u te lossen, dan denkt onze chauffeur met u mee voor een juiste plaats.

Stratenmakers advies.

Omdat iedere partij ook halve en stenen met stukken eraf zijn moet u rekening houden met bestellen als u alleen  hele stenen wilt leggen. Meestal kan alles gelegd worden en zorg voor een goede stratenmaker die weet hoe je oude gebakken klinkers moet leggen!

Er zal altijd nog wat zand/modder aan de stenen kunnen blijven maar het is ook een gebruikte klinker. Kleur kan afwijken van foto dus graag komen kijken naar de partijen om achteraf problemen te voorkomen.

Daardoor is het niet mogelijk om klachten in te dienen als u niet bent geweest om de partij te bezichtigen. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld als de kleur afwijkt van de foto.

Tip: Bestraten, extra bestellen door knipverlies

Als u oude klinkers gaat bestraten,dan dient u er altijd rekening mee te houden in welk legpatroon deze gestraat worden, dit in verband met de hoeveelheid stenen welke u extra nodig heeft om het terras, pad en of parkeerplaats te bestraten. Met oude gebakken stenen moet u rekening houden dat u minimaal 10% extra stenen dient te nemen omdat er sprake is van knipverlies.

WIJ GAAN VOOR U OP ZOEK, PRIJSVOORDEEL

Als wij gebruikte bestratings materialen rechtstreeks uit het werk kunnen leveren is de prijs het voordeligst  ivm minder extra kosten. Wanneer u op zoek bent naar een partij is deze niet altijd direct te vinden in het werk, wel vanuit de opslag maar dan zijn het vaak extra kosten welke het met zich meebrengt zoals het laden en lossen, opslag en transport. Direct transport betekent voor u financieel voordeel. Wanneer u een mail stuurt van wat u zoekt en de wensen zijn betreft levering, gaan wij voor u op zoek.

* Wijzingen in prijs, even als zetfouten en uitverkocht voorbehouden!

erotic nudes